zondag 30 november 2014

6 Random life hacks.

Hallo allemaal!

Vandaag wil ik wat life hacks met jullie delen. Voor degene die niet weten wat life hacks zijn: life hacks zijn van die hele kleine dingen die je leven net wat gemakkelijker maken. Je kunt life hacks toepassen op verschillende gebieden. Zo heb je bijvoorbeeld beauty hacks, kitchen hacks of school hacks. Je kunt ze voor allerlei dingen gebruiken. En hier zijn mijn favoriete life hacks van dit moment!


1. Heb je hoofdpijn en wil je een gezonder alternatief in plaats dan een paracetamol? Eet een paar
amandelen. 10-12 amandelen staat gelijk aan een paracetamol.
2. Is je shirt gekrompen in de was? Stop het in een kom met water en wat conditioner en het vormt zich weer tot zijn normale grootte.

3. Slaap je slecht en wil je een gezonder alternatief dan koffie? Probeer eens een appel. Een appel bevat fructose, een natuurlijke suiker die je op een natuurlijke manier wakker maakt.

4. Heb je het probleem dingen moeilijk te onthouden tijdens het studeren? Druiven eten verbetert je vermogen om nieuwe informatie te verwerken.

5. Als je de nacht van te voren bent vergeten je mobiel op te laden, stop hem 's morgens dan nog heel snel in de oplader en zet je mobiel op vliegtuigstand. Je mobiel laadt dan twee keer zo snel op.

6. Zet een uur voor je gaat slapen alle lampen al uit. En als je een film aan het kijken bent op je laptop of op je tablet, zet de helderheid dan wat lager. Doordat het donkerder wordt, begint je lichaam Melatonine aan te maken, en daardoor val je makkelijker in slaap! Melatonine kun je trouwens ook gewoon bij de drogist kopen, maar het is natuurlijk beter om het zelf aan te maken!

Dit waren mijn life hacks!
Laat jou favoriete life hack achter in de comments!

Enjoy today!

Amany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten